This event is sold out

Over dit evenement

Heb je belangstelling voor presentie omdat je er wel eens van hebt gehoord, bijvoorbeeld in je opleiding, of van collega’s, of omdat ze er binnen je organisatie mee bezig zijn? Ben je er nieuwsgierig naar maar heb je (nog) geen tijd om een cursus te volgen of publicaties te lezen?

Deze studiebijeenkomst biedt de gelegenheid om in een kort tijdsbestek op een speelse en actieve manier met presentie kennis te maken. Door middel van korte oefeningen, filmfragmenten en demonstraties krijg je een eerste indruk van wat presentie kan betekenen in jouw zorgpraktijk. Je kunt proeven van enkele kernthema’s en van het type vragen en de manier van (moreel) denken die karakteristiek zijn voor presentie.

 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die nog weinig kennis hebben van presentie en er meer over willen weten. Voor organisaties die overwegen om vanuit presentie te gaan werken, biedt deze studieochtend een mogelijkheid om na te gaan of het wat voor hen is en of hun mensen ervoor voelen. Wellicht krijgen deelnemers door de geboden kleine ‘presentie-hapjes’  de smaak te pakken.

  • Datum: 21 november 2018
  • Tijd: 9.30u – 13.00u
  • Plaats: de Torenzaal van het Utrechts Centrum voor de Kunsten, Domplein 4, 3512 JC Utrecht
Contact
congres@presentie.nl
0625192661
Utrechts Centrum voor de Kunsten
Domplein 4
3512 JC Utrecht
NL